Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Hogy mit tud adni Neked egy jól felépített vevőszerző rendszer?

Több vásárlót
Hűségesebb ügyfeleket
Magasabb haszonkulcsot
Több szabadidőt
Büszkeséget a partnerek előtt

Szeretnéd? Itt a megoldás »

Online névjegy honlapkészítés csomag

  • 2020-ban ki vesz komolyan egy olyan vállakozást, aminek nincs honlapja?
  • Ki vesz komolyan egy üzletembert, akinek nincs névjegye?
  • Hogyan lesz látható, ha nincs fent a Google térképen?

Néhány éve a facebook elég jó volt, de mára olyan drasztikusan lecsökkent a követők elérése is, hogy szinte értelmetlenné vált csak arra koncetrálni. Arról nem is beszélve, hogy a legtöbben szórakozni, csevegni járnak oda. Ha meg is találja a vevőt a hirdetés, akkor is elvonhatja gyorsan a figyelmét egy új üzenet vagy értesítés.

A Google rendszere annyiban jobb, hogy a keresőt még mindig akkor használják az emberek, ha egy konkrét dolog érdekli őket. Célzottan keresnek és amelyik vállalkozás hamarabb és előrébb feljön, az indul győztes pozícióból. Az első benyomás pedig nagyon fontos...

Az online névjegy honlapkészítés csomagot azért találtuk ki, hogy akkor is tudjon kommunikálni a lehetséges vásárlókkal, amikor személyesen nem tud jelen lenni. Már egy 3-4 oldalas honlap is rengeteget tud segíteni abban, hogy kialakuljon a bizalom és a látogató megtegye az első lépést. Legyen az egy e-mail vagy telefonhívás.


Tényleg mindenkinek kell honlap, aki vállalkozó?

Jó kérdés, talán nem. De képzeljünk el egy szituációt: szeretnénk felújítani a fürdőszobánkat. Megkérdezzük a barátainkat, ajánlanak is 2 szakembert.

Kijön mindkettő szakember, mindkettő szimpatikus és árban is nagyon hasonló árajánlatot tesznek. De a találkozás végén az egyik átad egy elegáns névjegykártyát, majd megkéri Önt valamire. Arra, hogy a névjegyen található honlapot keresse fel, mert ott elérhetőek a legfrissebb referenciái és különben is fent vagy egy jó cikk arról, hogy 2020-ban melyek a legnépszerűbb minták.

Melyik szakember fog gyakrabban az eszébe jutni? Ha pedig felmegy a honlapjára és látja a szép fürdőszobákat és az elégedett ügyfelek ajánlásait, akkor melyik szakembert fogja gondolkodás nélkül választani? Akár még úgy is, ha történetesen ő adta a picivel magasabb árajánlatot...

A csomag tartalma:

  • Legfrissebb Joomla alaprendszer
  • Egy egyszerű, letisztult megjelenés
  • Külön mobilra optimalizált megjelenés
  • Kapcsolati űrlap
  • Max. 3-5 aloldal
  • 2 db névjegygrafika, amit egyből küldhet a nyomdának
  • Google térkép regisztráció és beállítás

 

Ez egy nagyon költséghatékony, kiváló ár-érték arányú rendszer. Azért hoztuk létre, hogy azok is megfeleljenek a potenciális ügyfelek (és a kor) elvárásaink, akik tényleg nem szeretnének saját honlapot. De belátják, hogy már régóta muszáj online is jelen lenni.

Kérjen árajánlatot, írja le elképzeléseit! Részletes igényfelmérő >>

 

 

© 2022 onlinevevoszerzes.hu | Adatvédelem