Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Hogy mit tud adni Neked egy jól felépített vevőszerző rendszer?

Több vásárlót
Hűségesebb ügyfeleket
Magasabb haszonkulcsot
Több szabadidőt
Büszkeséget a partnerek előtt

Szeretnéd? Itt a megoldás »

Bemutatkozás

Kisvállalkozóknak készítünk honlapokat, amikkel online is el tudnak adni termékeket vagy egy adott szolgáltatásra folyamatosan kérnek az ügyfelek árajánlatot. A vevőszerző rendszer kiépítésének minden elemében tudunk segíteni, ezért a leginkább időhiánnyal küzdő egyszemélyes vállakozások számára nyújtunk komplex megoldásokat.

Nagy Gábor || Marketing-menedzser diplomám van, de őszintén bevallom, hogy az egykori marketing tanagyag már régen elavulttá vált. Ott egyébként is inkább az elméletről volt szó, nem pedig gyakorlatról...

Hasznos és nélkülözhetetlen viszont az a rendszerszintű gondolkodásmód, ami azokban az években alakult ki bennem. A reklámozás önmagában nem lehet igazán hatékony, ha nincs mellette piackutatás, statisztikai elemzés és vállalkozói célkitűzés. Szükséges továbbá a piaci trendek ismerete és a vevői magatartás vizsgálata.

2010 környékén már biztosan látszott, hogy profi marketing nélkül egyetlen vállalkozás sem lehet igazán sikeres hosszútávon, ezért újra belevetettem magam a tanulásba. Végül több tucat előadás és új könyv segített abban, hogy az elméleti tudásomat a gyakorlatban is hasznosítani tudjam. Ennek a folyamatnak a részeként elvégeztem egy bolti eladó-boltvezető OKJ tanfolyamot is, mert közvetlen értékesítési tapasztalatokat is szerezni akartam. Végezetül több évig egy fizikai üzletben voltam eladó és ügyfélszolgálati munkatárs. (Akkoriban új ügyfeleket nem is vállaltunk.)

Elmondhatom tehát, hogy én nem csak a külföldi szerzőket másolom, hanem ismerem a "kőkemény" magyar valóságot, ahol a vásárlóknak minden forint számít. 10+ év és 150+ átadott honlap tapasztalatával tudok segíteni a magyar kisvállalkozóknak abban, hogy megelőzzék a tőkeerősebb konkurenciát is.

Szabó Ildikó || Magyartanárként dolgozom főállásban, ezért elsősorban a szövegírásban tudok segíteni ügyfeleinknek. Pedagógiai végzettségemből és a sok éves szakmai tapasztalatomból következően mindig is érdekeltek az emberi személyiségtípusok és a vásárlói motivációk. Olyan weboldalakat építek, ami minél több embert szólít meg, minél több emberben kelt bizalmat és lép kapcsolatba a céggel.

Én is elvégeztem Gáborral a kereskedő-boltvezető tanfolyamot, illetve több évig is árultam prémium ruházati és kézműves termékeket. Ezeknek köszönhetően lett nekem is elég gyakorlati tapasztalatom, amivel hatékonyabban tudok segíteni partnereinknek az online értékesítésben is.

© 2022 onlinevevoszerzes.hu | Adatvédelem