Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Mit tud tehát adni egy jól felépített rendszer Önnek?

Több vásárló
Hűségesebb ügyfelek
Magasabb haszonkulcs
Több szabadidő

Szeretné? Itt a megoldás »

Garanciák

Ígérgetni könnyű, de a felelősséget általában senki sem vállalja. Pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz eligazodni laikusként a sok különböző ajánlat között, ezért felállítottunk egy 6 pontból álló garanciacsomagot. Ezekre számíthat, ha együtt fogunk dolgozni a jövőben.

  1. Határidő - A megbeszélt határidőket betartjuk, a munka nem fog elhúzódni. Ha egy napnál többet csúszunk a munkával, 33% kedvezményt adunk a munkadíjból. Ha 3 napnál többet, akkor pedig ingyen volt.
  2. Költségek - Nincsenek rejtett költségek. A végén pontosan annyit fog fizetni, amennyiben előzetesen megállapodtunk. Ha rosszul mértük fel a szükséges munkaidőt, az a mi problémánk.
  3. Hibamentes működés - A rendszer minden elemét teszteljük több eszközön és böngészőben, így nem maradnak rejtett működési hibák az átadáskor.
  4. Biztonság - A honlapja védve lesz az internetes vírusokkal szemben egy külön feltelepített tűzfallal. Ezen kívül legalább félévente biztonsági mentést készítünk. 100%-os persze nincs biztonság nincs, ezért ez egyfajta biztosításként működik. Ha mégis sikeres támadás éri a rendszert, akkor a legutóbbi biztonsági mentésből ingyenesen visszaállítjuk 12 órán belül.
  5. Ügyfélszolgálat -  Nem tűnünk el az átadás után, hanem bármikor fordulhat hozzánk a felmerülő kérdéseivel vagy újabb ötleteivel.
  6. Titoktartás - Pontosan tudjuk, hogy az egyik legnagyobb érték a információ. Soha, semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek semmilyen adatot vagy statisztikát, amihez a munkánk során hozzáfértünk. Ez persze alapvető dolog (számunkra), de azt is tudjuk, hogy többen ezzel visszaélnek.