Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Hogy mit tud adni Neked egy jól felépített vevőszerző rendszer?

Több vásárlót
Hűségesebb ügyfeleket
Magasabb haszonkulcsot
Több szabadidőt
Büszkeséget a partnerek előtt

Szeretnéd? Itt a megoldás »

Garanciák

Ígérgetni könnyű, de a felelősséget általában senki sem vállalja. Pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz eligazodni laikusként a sok különböző ajánlat között, ezért felállítottunk egy 6 pontból álló garanciacsomagot.

Ezekre biztosan számíthatsz, ha amikor együtt dolgozunk Veled.

  1. Határidő - A megbeszélt határidőket betartjuk, a munka nem fog elhúzódni, ha minden szükséges anyagot időben megkapunk tőled. Ha egy napnál többet csúszunk a munkával, 20% kedvezményt adunk a munkadíjból. Ha 5 napnál többet, akkor pedig ingyen volt.
  2. Költségek - Nincsenek rejtett költségek. A végén pontosan annyit fogsz utalni a munkáért, amennyiben előzetesen megállapodtunk. Ha rosszul mértük fel a szükséges munkaidőt, az a mi problémánk.
  3. Hibamentes működés - A rendszer minden elemét teszteljük több eszközön és böngészőben, így nem maradnak rejtett működési hibák az átadáskor. Ezerféle eszköz van forgalomban, ezért 100%-os megoldás nincs, de a 99,9%-ot megcélozzuk! :)
  4. Biztonság - A honlapod védve lesz az internetes vírusokkal szemben egy külön feltelepített tűzfallal. Ezen kívül legalább félévente biztonsági mentést készítünk. 100%-os persze nincs biztonság nincs, de szerencsére 2014 óta nem volt sikeres támadás az általunk frissített honlapokon. Ha mégis sikeres támadás érné a rendszert, akkor a legutolsó biztonsági mentésből visszaállítjuk 12 órán belül (ingyenesen).
  5. Ügyfélszolgálat -  Nem tűnünk el az átadás után, hanem bármikor fordulhatsz hozzánk a felmerülő kérdéseiddel vagy újabb ötleteivel. Facebook-on, e-mailben, telefonon is elérhetőek vagyunk.
  6. Titoktartás - Pontosan tudjuk, hogy az egyik legnagyobb érték a információ. Soha, semmilyen körülmények között nem adunk ki harmadik félnek semmilyen adatot vagy statisztikát, amihez a munkánk során hozzáfértünk. Ez persze alapvető dolog (számunkra), de azt is tudjuk, hogy többen ezzel visszaélnek.
© 2022 onlinevevoszerzes.hu | Adatvédelem