Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Hogy mit tud adni Neked egy jól felépített vevőszerző rendszer?

Több vásárlót
Hűségesebb ügyfeleket
Magasabb haszonkulcsot
Több szabadidőt
Büszkeséget a partnerek előtt

Szeretnéd? Itt a megoldás »

Referenciák

Az ügyfeleink egy része kifejezetten kéri, hogy ne kerüljön fel a honlapunkra és náluk se legyünk feltüntetve - ezért sajnos képeket és webcímeket nem tudunk ide feltenni. Nem szeretnék ugyanis, hogy a konkurencia elkezdjen gondolkodni és lemásolja őket. Jobb nem tudnia másnak, hogy mi az a pár apróság, amin a siker valójában múlni szokott.

Belső statisztikákat ki lehetne tenni azonosítók nélük, de azt meg könnyű manipulálni, ezért nem hitelesek. Ezért inkább nem kérünk előleget soha, számlázni pedig csak a már kész honlapot szoktuk. (Ha az ügyfél elégedett.)

Lényegében tehát minden honlapunkra 100%-os, kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy ha az átadás utáni 1 hétben belül úgy ítéli meg, hogy a honlap nem éri meg az árát, akkor kérdés nélkül visszafizetjük a teljes összeget. (Ebben az esetben az általunk készített rendszert törölni kell az összes szoftverrel és tartalommal.)

Átvállaljuk  tehát az összes kockázatot. Sőt, ennél többet is: Garanciák »»

Fontos! Kisvállakozókkal, egyéni vállalkozókkal dolgozunk általában együtt, nem pedig nagy cégekkel. Évi 100 milliós árbevétel felett már valószínűleg érdemesebb egy fejlesztő-csapatot megbíznia, ahol minden szükséges részterületnek külön szakértője van. Mi elsősorban marketingesek vagyunk és tudjuk biztosítani a szükséges technikai megoldásokat is. Ez egy költséghatékony és gyors megoldás, mert átlátjuk a teljes folyamatot - de a nagyobb cégeknek ez már általában kevés. Bemutatkozásunk »»

© 2022 onlinevevoszerzes.hu | Adatvédelem