Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Hogy mit tud adni Neked egy jól felépített vevőszerző rendszer?

Több vásárlót
Hűségesebb ügyfeleket
Magasabb haszonkulcsot
Több szabadidőt
Büszkeséget a partnerek előtt

Szeretnéd? Itt a megoldás »

Mi kell a sikerhez?

A legtöbb vállakozó sokszorosan túlterhelt. Nem elég azt a feladatot elvégezni, amit a szakmájában kitanult, amihez a legjobban ért. Folyamatosan képben kell lenni a jogszabályi követelményekkel, intézni az adminisztrációt - sok esetben figyelni kell a munkavállalókra is.

Kinek marad ideje emellett megtanulni még 3-4 másik szakmát is?

Már egy legegyszerűbb honlap esetén is legalább pár olyan apróság lesz, amihez kellene egy programozó, grafikus, szövegíró vagy akár egy adatelemző. Persze, ma már tele van az internet ingyenes megoldásokkal, de Ön mit szeretne inkább? Évente 20 ezret megspórolni vagy plusz 500 ezret megkeresni?

Mindkettő szám "hasraütéses", de sokszor igaz az, hogy az olcsóbb lesz hosszútávon a drága. Ráaádsul nem egy ügyfelünk van, aki évente milliós nagyságrendű bevételt szerez a weblapjával. Olyan ügyfeleket elérve, akiket személyesen soha nem tudna megszólítani. Vagy a távolság miatt nincs rá módja vagy a túlterheltség miatt nincs ideje egyenként velük foglalkozni.

Persze, az a legjobb, ha a cégvezető mindenhez ért legalább alapszinten, hogy átlássa a teljes folyamatot. De ki fog nekiállni még rendszeresen tanulni a munka, család és a hobbijai mellett? Csak néhány terület, ahol érdemes képben lenni a sikeres online jelenléthez:

  • piackutatás
  • fogyasztói trendek elemzése
  • konkurencia-vizsgálat online, offline
  • szövegírás, a pszichológi alapjai
  • programozás
  • grafikai munkák elvégézése
  • hirdetések írása, menedzselése
  • analitikai szoftverek használata
  • online jogi ismeretek

Nem túlzás. Aki csak 1-2 dologban gyengén teljesít, máris komoly versenyhátrányba kerül.

Régen elég volt a vállalkozónak a szakmájához értenie, meg néha feladni egy hirdetést, de mára nagyon megváltozott a helyzet. Soha nem látott mennyiségű reklám jön szembe minden nap az utcán és az interneten is. Állandó a harc az emberek figyelméért, ráadásul lassan a szoftverek és reklámszakemberek jobban tudják, mit akar az ember, mint ő maga.

Érdemes ezen elgondolkodni! >>> A szallas.hu-nak nincs egyetlen ágya sem, az Uber-nek nincs autója, a facebook és a Google nem ír szöveget, mégis ezek a legnagyobb cégek tarolnak és ők döntik el, kihez áramlik az ügyfél, tehát a pénz. Hiába tud valaki ma már a legjobban házat építeni, fuvarozni, könyvelni vagy főzni! Nem biztos, hogy őt fogják megtalálni és pláne nem biztos, hogy őt fogják választani.

Nem elég a legjobbnak, a legolcsóbbnak lenni. Nem elég a legjobb ár-érték arány. Sőt, már az sem elég, ha valaki első a keresőben, mert a fizett hirdetésekkel bármikor meg lehet őt előzni. Az egész világ egy óriási piac lett, ahol emberek, árak, érzelmek, előítéletek versenyeznek folyamatosan egymással.

Hogy mi a megoldás?

Például egy Online Vevőszerző Rendszer, ami nem csak egy sima honlap, hanem egy tudatros befektetés a jövőbe. Kezdheti kicsiben, haladhat lépésenként, ezért nincs benne kockázat. A honlapkészítés csomagokat szándékosan úgy alakítottuk ki, hogy a pénz ne legyen akadály egyetlen vállalkozás számára sem.

Érdekli egy rövid összefoglalás? Kattintson ide: 7 lépéses vevőszerző rendszer

Szeretne mielőbb egy honlapot? Itt vannak a honlapkészítés cosmagok.

© 2022 onlinevevoszerzes.hu | Adatvédelem