Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Hogy mit tud adni Neked egy jól felépített vevőszerző rendszer?

Több vásárlót
Hűségesebb ügyfeleket
Magasabb haszonkulcsot
Több szabadidőt
Büszkeséget a partnerek előtt

Szeretnéd? Itt a megoldás »

Oktatás

  • Szeretné megtanulni a honlapja kezelését?
  • Önállóan akar létrehozni hirdetési kampányokat?
  • Szeretné megérteni, hogyan gondolkodnak a vásárlói?
  • Tudni akarja, mivel szerezhet több és hűségesebb vásárlót?
  • Szerenté megtanulni az analitikai szoftverek használatát?

Szívesen segítünk az elméleti és a gyakorlati tudás megszerzésében is. Ha az összes fenti kérdésre IGEN-nel válaszolt, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen és tájékoztatjuk a pontos tematikáról.

Amennyiben nem szeretne elmélyedni a témában jobban, csak a saját honlapját és a hirdetéseit akarja önállóan is kezelni, akkor azt elég nekünk a honlapkészítés kezdetén jeleznie és a rendszer árán túl egy jelképes felárért szívesen megtanítjuk.

Ez az oktatás elsősorban marketingszemléletű, ami mellett csak a legszükségesebb technikai tudnivalóak vesszük át.

Az oktatás díja bruttó 99.000 Ft, mely tartalmaz 1 db elektronokus könyvet (Marketing gyorstalpaló kisvállalkozóknak) és kb. 5 órányi videóanyagot a Joomla rendszer és a legfontosabb marketingszoftverek használatáról.

Fontos! Nem a honlapkészítés technikai részleteit mutatjuk be, nem programozóként közelítjük meg a dolgokat. Nem az a cél, hogy a nulláról fel tudjon építeni egy saját rendszert, hanem hogy a meglévő Joomla honlapját a lehető legkönyebben kezelni tudja. A honlap összes tartalamát képes lesz testreszabi és bővíteni, de ez a tudás komolyabb fejlesztések elvégzéséhez nem lesz elegendő. (Nem programozni tanítunk.)

 

© 2022 onlinevevoszerzes.hu | Adatvédelem