Online Vevőszerzés

Marketingtámogatás kisvállalkozóknak

Hogy mit tud adni Neked egy jól felépített vevőszerző rendszer?

Több vásárlót
Hűségesebb ügyfeleket
Magasabb haszonkulcsot
Több szabadidőt
Büszkeséget a partnerek előtt

Szeretnéd? Itt a megoldás »

Vevőszerző rendszerek

Pontosan tudjuk, hogy egy vállalkozónak nem honlapra, hanem vevőkre van szüksége. Mit ér egy olyan weboldal, amit alig látnak és nem termel profitot? A weblap az eszköz, de mi az Ön valódi célja? Ez lehet több bevétel, magasabb profit - de akár több szabadidő is. Ezt Önnek kell tudnia, mi szívesen segítünk benne.

2010 óta építünk online vevőszerző rendszereket és volt mellettük több "legolcsóbb honlap is", ezért pontosan láttuk a különbségeket! Egy jól megtervezett és optimalizált rendszer folyamatosan új vevőket hoz a vállalkozásnak és hatékonyan építi a bizalmat a meglévő ügyfelekkel is. Egy ilyen csomag 7 részből áll:

  1. Marketing tanácsadás
  2. Kivitelezés (maga a honlapkészítés)
  3. Analitikai szoftverek telepítése, beállítása
  4. Keresőoptimalizálás
  5. Online hirdetési kampányok tervezése, beállítása
  6. Konkurencia-vizsgálat, pozicionálás
  7. Utókövetés, optimalizálás (havonta /negyedévente)

Ha a fenti 7 lépés közül bármelyik kimarad, azzal sok látogatót veszít és rengeteg bevételről mond le. Ha csak a fele munkát végzik el, akkor a különbség már igazán jelentős, de a tulajdonos sokszor nem is tud róla, hogy mennyit veszített. Ha pedig a fentiek közül valaki csak 1-2 elemre koncentrál, akkor garantáltan elmarad az átütő siker. (Egyszerűen túl sok vállalkozás kínálja ugyanazt egyszerre, ezért ma már nem könnyű kiemelkedni a tömegből.)

Természetesen sokan megelégszenek annyival, hogy van egy honlapjuk, ami "talán hoz új vevőket". Nincs ezzel semmi probléma, nekik elég lehet valóban egy 15-20.000 Ft-os megoldás is. Sőt, akár "ingyenesen" is fel lehet építeni a cégen belül, ha van elég szabadidejük és türelmük hozzá.

A mi ajánlatunk azoknak szól, akiknek van egy jó termékük vagy szolgáltatásuk és szeretnének befektetni a későbbi siker érdekében. 100%-os garancia nincs, de az esetek többségében a rendszer ára néhány hónapon éven belül kényelmesen megtérült.

>>> Honlapkészítés csomagok <<<

Egy jó online rendszer olyan, mintha lenne a vállalkozásnak egy napi 24 órában dolgozó ügyfélszolgálatosa, aki soha nem fáradt, soha nem feszült. Teszi mindezt ráadásul egy ember éves munkabérének a töredékéért az év 365 napján. (Pl. egy bolti eladót minden hónapban fizetni kell, amiért ő 'csak kiszolgál'. Ezzel szemben ez az "online munkatárs" extra profitot termel. Én is dolgoztam bolti eladóként/értékesítőként, ezért is tudom, hogy ott térben és időben csak nagyon korlátozottan lehet elérni a célpiacot. Ráadásul a legtöbb ember úgy jött be, hogy előtte már szétnézett az interneten és sok termékről többet tudott, mint mi.)

© 2022 onlinevevoszerzes.hu | Adatvédelem